Категории


Последни статии от блога


Вижте всички новини и статии

Използвайте филтри, вместо да купувате бутилирана вода - така инвестирате в здравето си, спестявате пари, и изчерпаеми природни ресурси, намалявате отпадъците от пластмаса.

Има начин да пиете  чиста вода директно от чешмата у дома. Въпреки че тя обикновено е замърсена, има лесно решение на този проблем и то не е в купуването на бутилирана минерална вода. 
Най-сигурният начин да пиете  чиста вода е да използвате филтър за кранчето на чешмата.

Предимства на филтрите:

  1. Лесен и неограничен достъп до чиста и здравословна вода -просто отваряш кранчето на чешмата;
  2. Може да не ви се вярва, но бутилираната вода, която си купувате ежедневно не е по-полезна или по-чиста от чешмяната. Обичайно минералната вода е с високо съдържание на минерали, а постоянната им консумация вреди на организма . Има опция  да си купите изворна или трапезна. Голяма част от българските бутилирани води обаче имат високо съдържание на флуор (над нормата 1,5 mg/l, подходяща за ежедневна употреба), което почти никога не е указано на етикета. Флуорът, когато е във високи концентрации, е силно токсичен елемент. Във водата, която Ви доставя ВиК, флуорът е доста по-малко;
  3. Филтърът премахва  замърсителите, които обикновено се намират в чешмяната вода като механични примеси, хлорини,  болестотворни микроорганизми;
  4. С избора на филтър се включвате директно в битката срещу пластмасата. Само в САЩ 1.5 милиона тона пластмаса се използва за бутилирането на 89 милиарда литра вода всяка година. 86% от тази пластмаса отива на бунището или се изгаря. В България ситуацията не е по-различна;
  5. При престоя на минералната вода в пластмасовите бутилки неизменно се  отделят токсични субстанции;
  6. Спирате да пренасяте тежки туби с вода;
  7. Пестите огромно количество  изчерпаеми природни ресурси: енергия и вода: За  изработката на бутилката се използва повече вода, отколкото тя може да събере) и се трупат ненужни и неразградими отпадъци;
  8. На последно, но не по важност място: пестите пари - за това няма нужда от доказателства.

FONIK - Вашият избор за най-добрите и най-качествените филтри за пречистване на вода!

Ние предлагаме най-ефективните и иновативни решения за пречистване на водата в дома или офиса Ви. Нашите продукти ще Ви помогнат да се насладите на чиста и свежа вода, без да се тревожите за здравето си.

Нашите филтри за пречистване на вода са проектирани да премахват най-различни вредни вещества от водата, включително хлор, олово, желязо, калций, магнезий и други. С нашите продукти ще можете да се уверите, че водата, която пиете или използвате за готвене, е напълно безопасна и здравословна.

Ние сме горди да предлагаме най-новите технологии за пречистване на водата, които осигуряват високо качество и надеждност. Нашите филтри за пречистване на вода са лесни за инсталиране и поддръжка, като осигуряват дълготрайна и ефективна защита за Вашата водна система.

С FONIK можете да се уверите, че получавате най-доброто обслужване и качество на продуктите. Нашите експерти са готови да Ви помогнат с всички Ваши нужди и да Ви предложат най-доброто решение за пречистване на водата в дома или офиса Ви. Не се колебайте да се свържете с нас днес и да започнете да се наслаждавате на чиста и здравословна вода!