Категории


Последни статии от блога


Защо да изберете North Star Защо да изберете North Star

Ние сме пионер в най-модерните технологии за пречистване на вода, предназначени да доставят чиста и омекотена вода, като същевременно осигуряваме......

Вижте всички новини и статии

В омекотителя има специална отрицателно заредена йонообменна смола. Когато водата преминава през смолата калциеви и магнезиеви йони се отнемат от водата и се заменят с натриеви йони. Йоните определящи твърдостта на водата, остават задържани в омекотителя до запълване на неговият капацитет. Когато капацитетът на йонообмен се изчерпи, микропроцесорна система за управление, включва регенерация на смолата. По време на регенерацията настъпва обратен процес, калций и магнезий в смолата се заменя с натрий и се изхвърлят в канализацията.

Консуматив по време на регенерация е таблетиана сол за омекотителни системи. Процесът на регенерацията се извършва в удобно за потребителя време, когато най-малко се ползва вода-обикновено през нащта. След омекотителя, водата е напълно омекотена.

Девет причини да инсталираме омекототел за вода

  1. Твърдостта се премахва от водата, като по този начин Вашето домакинство ще разполага с качествена и чиста вода.
  2. Омекотената вода значително удължава живота на домакинските уреди и намалява сметките за ремонт и замяна.
  3. Минералите, които оставят петна по вани, мивки, душ кабини, чайници се премахват напълно от водата.
  4. Намалявате с повече от 50% количеството на използваните битови препарати, прахове за пране и омекотители, почистващи продукти, балсами и шампоани. По този начин спестявате пари, а също така пазите и природата.
  5. Омекотената вода намалява вероятността от кожни реакции и други възпаления. С това се слага край на сърбежите, ще се радвате на гладка и здрава кожа, която диша свободно.
  6. Питейната вода става с по-добър вкус.
  7. Вие ще разполагате с повече свободно време, защото ще почиствате дома си по-лесно и по-бързо, отколкото преди инсталирането на омекотител за вода.
  8. Действието на пералната ви машина ще се подобри значително с използването на омекотената вода. Без примесите, които се съдържат в твърдата вода дрехите ви ще се запазят по-дълго време.
  9. Сумарно всички спестени пари от перилни препарати и почистващи препарати, електричество, сметки за отопление и др. значително ще надхвърлят еднократният разход при купуване на омекотител.

 

FONIK е Вашият надежден партньор за подобряване на качеството на водата в дома или офиса!

Ние сме горди да Ви предложим най-добрите и най-качествените омекотители за вода на пазара. С нашите продукти ще можете да се насладите на чиста и свежа вода, която не само ще удовлетвори жаждата Ви, но и ще ви помогне да поддържате здравословния си начин на живот.

Нашите омекотители за вода са снабдени с най-новите технологии, които гарантират ефективност и надеждност. Те премахват вредните вещества от водата, които могат да повлияят на вкуса й и да доведат до различни проблеми за здравето. Освен това, нашите продукти ще помогнат да поддържате Вашата водна система в добро състояние и да намалите риска от увреждания и повреди.

С FONIK можете да се уверите, че получавате най-доброто обслужване и качество на продуктите. Нашите експерти са готови да Ви помогнат с всички Ваши нужди и да Ви предложат най-доброто решение за подобряване на качеството на водата. Не се колебайте да се свържете с нас днес и да започнете да се наслаждавате на чиста и свежа вода веднага!