Защо да изберете North Star

Защо да изберете North Star

Ние сме пионер в най-модерните технологии за пречистване на вода, предназначени да доставят чиста и омекотена вода, като същевременно осигуряваме оптимален комфорт и удобство на клиентите.

Ние работим с професионално подготвени  партньори и търговци, които ще ви предложат подходящо съоражение за пречистване на вода North Star, за вашето жилище или бизнес обект. Подробна информация можете да получите и от изключителния представител за България, фирма ФОНИК ЕООД,чрез формата за запитване.

Омекотители за вода

  • Асортимент от модели с капацитет от 9 до 60 литра смола, подходящи за апартаменти,къщи и бизнес обекти.
  • Вода без котлен камък, за по-добра защита,удобство и комфорт. 
  • Висока производителност, спестяване на сол и вода.
  • Уредите North StarTM са оборудвани с неповторима, патентована технология: регенерацията се провежда с омекотена вода със съответното количество сол, съоразно потребностите на домакинството и обекта. Между 2 регенерации резервоарът за сол си остава “сух”. Тази технология позволява значително спестяване на консуматива сол таблетки и вода, в сравнение с конвенционалния омекотител.

Автоматични филтриращи системи за цялата къща

Премахнете желязото, сярата, хлора и други проблеми с нашите автоматични филтри за цялата къща.

Специализираната линия ECOMULTI е предназначена за потребителите на индивидуални източници на вода, съдържаща желязо и манган. Един уред за решаване на най-честите проблеми, възникващи при ползването на кладенчовата и сондажна вода.

Гаранции

North Star е собствена марка на водещия световен производител на омекотители за вода. Нашият контрол на производствения процес ни позволява да разработваме лесни, надеждни и трайни решения. 
Системите за пречистване на вода North Star могат да се похвалят с най-изчерпателните гаранции за уреди, доказателство за нашия ангажимент към качеството.


Автор: Иван Иванов
Източник: ФОНИК ЕООД
Сайт: fonik-water.com