EcoWater - Доверете се на един от най-големите световни производители

EcoWater - Доверете се на един от най-големите световни производители

Серията омекотители EcoWater eVOLUTION Ви предлага най-добрия избор на уреди, напълно съобразени с нуждите на Вашето семейство.

Смарт технология за вода
С уникалната смарт технология за омекотяване на вода на EcoWater Вие ще получите найикономичните решения, достъпни на пазара, както по отношение на ефективността на солта, така и за консумацията на вода: до 75% по-малко текущи разходи на година в сравнение с традиционните системи за омекотяване! Вашата инвестиция ще се възвърне възможно найбързо. Това е най-доброто решение.

Патентована технология за дълготрайна употреба
За да се избегне износване, омекотителите EcoWater са оборудвани единствено с необходимия минимум движещи се части, почти изцяло изработени от некорозивни материали. Например вентилите с пантентовано покритие Teflon™ и процеса на регенерация на осоляване на потока Ви предоставят максимална ефективност и надеждност. За Вашето спокойствие.

Комплексна услуга за Вашия пълен комфорт
Ние сме съсредоточени върху дългосрочни взаимоотношения с клиентите и правим всичко възможно нашите решения да отговарят на Вашите специфични нужди, за да Ви предоставим професионален монтаж и поддръжка. За Вашия комфорт.

Един от най-големите световни производители
EcoWater Systems e лидер на световния пазар за битови омекотители, като също предлагаме решения за търговията и промишлеността. EcoWater предлага иновативни технологии, качествени продукти и превъзходно обслужване в продължение на 90 години. EcoWater Systems е член на групата Marmon, финансово стабилен филиал на Berkshire Hathaway.

Насладете се на най-доброто от нашата технология!

Отлично проектираната серия продукти Compact, Boost и Power
Създадени с подходящ размер, отговарящ на помещението и необходимия капацитет и дебит на водата, моделите Compact, Power и Boost са оборудвани със специални вентили за ограничаване спада на налягането и подобряване на дебита. Освен това, външният вид, висококачествените материали и дизайн ще ви накарат да се гордеете, че притежавате EcoWater.

1. Умен
Интелигентен волуметричен контрол Вашият омекотител се управлява от интелигентен софтуер и ще се адаптира автоматично към оптималните настройки на база действителна консумация на вода.

2. Интуитивен
Дисплей с висок графичен контраст с разширено показване на информация. Предоставя ценна информация относно оставащия капацитет за омекотяване, сол, употреба на вода, функциониране на омекотителя и регенерационния цикъл.

3. Удобен
Автоматично измерване на нивото на сол и мигащ индикатор. Нивото на сол, се измерва и настройва автоматично от сензор в реално време за оптимално удобство. Индикаторът ще засвети при отваряне на капака на съда за сол. Моделите Compact са оборудвани с подвижен капак, а капаците на Boost и 500 Power са на демпферирани панти.

4. Функционалност
Кварцът в основата подобрява притока на вода през съда за смола на по-високите уреди (модели Power и Boost) и оптимизира цялостното използване на обменния капацитет на висококачествената смола.

5. Безопасен
Сух съд за осоляване. Съдът за сол остава сух между регенерациите, като се избягва създаването на солеви мостове, които могат да застрашат доброто функциониране на омекотителя, и освен това ограничава риска от развитието на бактерии. 

FONIK WATER / ФОНИК ЕООД

- изключителен представител за EcoWater продукти за България.


Автор: Иван Иванов
Източник: ФОНИК ЕООД
Сайт: fonik-water.com