EcoWater - Защо ми е необходим омекотител за вода

EcoWater - Защо ми е необходим омекотител за вода

Твърдата вода се отличава с повишени нива на минерали като калций, магнезий и желязо. Това води до различни проблеми като образуване на котлен камък, намаляване на експлоатационния период на уредите, ефективността на измиване на сапуните и почистващите и перилни средства.

Омекотителят EcoWater eVOLUTION разрешава тези проблеми чрез премахване на излишния калций и магнезий от водата.

  • Здраве и красота. Косата и кожата Ви възвръщат естествената си гладкост, хидратация и блясък. Особено благоприятно за чувствителна кожа.
  • Омекотява Вашите дрехи и спално бельо. Твърдата вода прави прането твърдо и грубо. Запазете блясъка на Вашите цветни дрехи и се наслаждавайте подълго на техните ярки цветове и мекота на тъканите.
  • По-вкусно кафе и чай. Меката и пречистена вода освобождава повече нюанси на ароматите.
  • Почистването става по-лесно. Без бели петна по Вашите стъклени, керамични и метални прибори за хранене и върху повърхностите в кухнята и банята.
  • По-ниска консумация на енергия. Предотвратява образуването на котлен камък върху нагревателните елементи на Вашия бойлер, миялна машина, пералня или кафе машина. Запазва оптималната ефективност на Вашите уреди.
  • Защита на Вашия водопровод. Котленият камък запушва тръбите, душовете и крановете като по този начин намалява водния поток и причинява спад на налягането.
  • По-малко потребление на детергенти. До 50%* по-малко перилни и миещи препарати, сапуни и шампоани, за да получите същия резултат! Благоприятно въздействие върху околната среда!

Омекотител за вода - EcoWater eVOLUTION 500 Power

Омекотител за по-големи жилища, където са необходими висока производителност и по-голям дебит. Подходящ е също за многофамилни жилища.

Преглед

EcoWater eVOLUTION

По-добър. По-интелигентен. Изключителен. 
Разработихме най-добрата възможна технологията за Вас и Вашето семейство, за Ви предложим удобството, което заслужавате. Най-умните, създавани някога омекотители за вода, eVOLUTION са проектирани да бъдат самодостатъчни, сигурни и да предоставят надеждна защита във Вашия дом.

FONIK WATER / ФОНИК ЕООД

- изключителен представител за EcoWater продукти за България.


Автор: Иван Иванов
Източник: ФОНИК ЕООД
Сайт: fonik-water.com